BLOG

LAB51 is het eerste bureau in de Benelux met de Kentico Marketing Competence

29 juni 2016

We hebben opnieuw een belangrijke mijlpaal gehaald! Deze week behaalden we als eerste bureau in de Benelux de Kentico Marketing Competence. Deze certificering is de beloning voor bewezen skills in en kennis van Kentico EMS bij het ontwikkelen van succesvolle creatieve online oplossingen voor aansprekende bedrijven en organisaties. 

1 van de 15 Kentico Partners

We zijn nu één van de slechts 15 partners uit het ruim 1.200 tellende partnernetwerk van Kentico die de marketing competentie heeft behaald. Hiermee wordt onze ruime ervaring en toegevoegde waarde in het realiseren van online marketing oplossingen bevestigd.

We zijn verheugd om LAB51 de Kentico marketing competentie toe te kennen als eerste partner in de Benelux

— Jana Lippova - Partner Manager @ Kentico Software

kentico marketing competence certificaat

Kentico Enterprise Marketing Solution (EMS) biedt een complete online marketing oplossing die volledig is geïntegreerd met Kentico CMS. Met EMS is het mogelijk om websitebezoekers een optimale customer experience te bieden door het toepassen van personalisatie, segmentatie, leadscoring, automation en A/B testing.

Kentico Connection 2015

Op 23 november aanstaande mogen we op Kentico Connection 2015 in Brno, Tsjechië, de onderscheiding in ontvangst nemen. Wij zijn Platinum Sponsor van het evenement en zullen hier onze visie op Kentico Enterprise Marketing Solution presenteren. Tijdens het evenement komen we graag in contact met (potentiële) klanten om te vertellen hoe Kentico EMS ze verder helpt om online activiteiten te optimaliseren.

We zijn in staat om als succesvolle en betrouwbare Kentico Gold Partner online marketingcampagnes te leveren, die met de juiste mix van technologie en creatieve scenario's optimale en meetbare resultaten voor zowel de organisaties als hun klanten bieden. 

Ben je benieuwd hoe Kentico EMS kan helpen in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. 

 

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer