BLOG

LAB51 is Platinum Sponsor van Kentico Connection 2015

29 juni 2016

Op 23–25 november vindt in Brno de Kentico Connection 2015 plaats. De Tsjechische stad is 3 dagen lang decor van het Kentico event van het jaar. Dit jaar zijn er drie tracks te bezichtigen, te weten: De Developer Track, Marketing Track en Hands-on Track.

LAB51, de creatieve Kentico partner, is naast sponsor van het event ook spreker op de Marketing Track. Wij laten je in een praktische sessie zien hoe Kentico EMS je verder helpt om al je online activiteiten persoonlijk te maken. In een inspirerend en activerend verhaal neemt John je mee hoe je de Customer Journey voor je verschillende doelgroepen in kaart brengt en verder helpt in het personaliseren van de content. Onze filosofie is dat iedereen die in aanraking komt met je merk of organisatie gepersonaliseerde content voorgeschoteld krijgt. We gaan verder dan alleen het middel.

Wil je aanwezig zijn op Kentico Connection 2015 in Brno? Laat het ons weten. Is Tsjechiƫ net te ver, maar wil je wel meer weten wat Kentico voor jouw online activiteiten kan betekenen? We nodigen je graag uit in ons Lab om in een demo de kracht van Kentico CMS en Kentico EMS te laten zien.

Meer informatie over Kentico: http://www.lab51.nl/kentico

Meer informatie over Kentico Connection 2015:
https://connection.kentico.com/2015/brno/

Bestellen van Kentico Connection 2015 Tickets:
https://connection.kentico.com/2015/brno/get-tickets

Geschreven door Pascal Adriaansen Design & Development