BLOG

Nieuwe collega: contentmarketeer Thijs

14 juni 2017

LAB51 stelt graag aan je voor (tromgeroffel): onze contentmarketeer! Thijs Hartveld is sinds deze week onze nieuwe collega, dus daarom introduceren we hem graag even.

Contentmarketing bij LAB51

Thijs (31) heeft al enkele jaren ervaring met content en online marketing. Hij heeft onder andere gewerkt bij Libéma (het moederbedrijf achter onder andere Safaripark Beekse Bergen) en bij opleidingsinstituut Avans+. Nu mag hij zijn contentkunsten vertonen bij LAB51!

Van journalist naar online contentmarketeer

Verhalen van onze klanten vertellen, nuttige informatie verspreiden en grappige social posts delen. Slechts enkele van de taken die Thijs op zich gaat nemen.

Met content weet hij wel raad; hij heeft namelijk gestudeerd aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. Daarna heeft hij kort bij het Brabants Dagblad gewerkt, maar hij wist al snel: online is de toekomst. Daarom koos hij ervoor zich daar in te gaan verdiepen.

Sporten, muziek en surfen

Naast een liefde voor content houdt Thijs van sporten. Hij voetbalt en fitnest als een dolle. Daarnaast is hij vaak te vinden bij concerten, is hij regelmatig verzonken in zijn Spotify-playlist of opgezogen door een film.

Ga je ergens surfen? Vergeet dan niet te vragen of hij mee wil! Doe dat trouwens nog maar even niet, want wij hebben hem nu eerst nodig…  

Thijs over zijn nieuwe functie:

“Ik heb er zin in! Mijn ambitie is om pakkende contentcampagnes te ontwikkelen om de klanten van onze opdrachtgevers aan de webshops te binden en om ze uiteindelijk natuurlijk te laten converteren. Ik ga me volledig inzetten om een vaste waarde binnen het team van LAB51 te worden.”

Heb je vragen over content of wat Thijs voor je kan betekenen? Stuur hem dan een mail via thijs@lab51.nl.

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer