BLOG

Brenda says hi

29 juni 2016
Nog een nieuwe LAB51’er! Brenda komt ons team versterken als Creative Research Marketeer. Ze zal onderzoek gaan doen naar duurzaam gedrag en attitudes van verschillende groepen mensen en deze kennis creatief gaan toepassen.
Brenda is 24 jaar jong, komt uit Noord Holland en heeft een passie voor illustreren en alles wat er op aarde rondloopt en -groeit. Dit is ook terug te zien in waar ze de afgelopen jaren haar tijd in heeft gestoken. Na haar Bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam is ze naar Oxford gegaan om daar de Master Primate Conservation te volgen. Deze heeft ze Cum Laude behaald! Tijdens deze studie heeft ze een aantal maanden in Cambodja gewerkt aan een educatieproject en onderzoek gedaan naar een onbekende apensoort. Tussen haar studies door heeft ze veel ervaring opgedaan als vrijwilliger en medewerker bij verschillende NGO’s, zoals o.a. Stichting AAP, Greenpeace, World Animal Protection en The Himalayan Langur Project in India.

Nog maar net uit India teruggekomen heeft Brenda de geweldige kans aangegrepen om bij LAB51 Sustainable Marketing te komen werken. Een creatieve en uitdagende job voor een bedrijf dat bijdraagt aan de planeet: een combinatie die haar op het lijf is geschreven.

Passies heb je voor je leven en Brenda is dan ook nog lang niet klaar met illustreren, dieren en de natuur. Naast haar werk gaat ze vrolijk verder met deze onderwerpen. Niettemin maakt ze graag tijd vrij voor wat gezonde baksels, die ze meeneemt voor haar collega’s in het Lab.

 

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer